Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης - Χωρίς κόσμο με ΠΑΟ

Έπειτα από αίτημα του νομικού επιτελείου της πειραϊκής ΠΑΕ η εκδίκαση της έφεσης πήρε αναβολή για τις 9 Μαρτίου. Οριστικά το ντέρμπι με τους «πράσινους» θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς στις κερκίδες.

Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης - Χωρίς κόσμο με ΠΑΟ

Η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα γεγονότα στον αγώνα με την ΑΕΚ αναβλήθηκε, ενώ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 17:30 την Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι στους Πειραιώτες έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η αναβολή της εκδίκασης σημαίνει ότι το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο. Την αναβολή την αιτήθηκε η πλευρά του Ολυμπιακού και αυτό διότι υπήρξε πρόβλημα με τους νομικούς του εκπροσώπους. Ο Αργύρης Λίβας δεν κατάφερε να δώσει το παρών εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος. Ο Βασίλης Δημακόπουλος από τη πλευρά του παρουσίασε χαρτί από το Ωνάσειο πως έχει εισαχθεί για εξετάσεις.

Η υπόθεση, λοιπόν θα εκδικαστεί στις 9 Μαρτίου στις 16:00, ενώ να σημειώσουμε πως από την πλευρά του Ολυμπιακού το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από τον νομικό κ. Μπιλίρη.