Λυσσάνδρου: «Μέχρι 14 Ιουνίου να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλιώς τέλος»

Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου, έδωσε διορία ως τις 14 Ιουνίου για την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λυσσάνδρου: «Μέχρι 14 Ιουνίου να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλιώς τέλος»

Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου, για το μέλλον της εφετινής αγωνιστικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, κατέστησε σαφές πως οι ομάδες πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις το αργότερο μέχρι τις 25 Μαΐου και έδωσε περιθώριο μέχρι τις 14 Ιουνίου για να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες.

«Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ.Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου», ήταν η δήλωσή του για το σχετικό θέμα.

Τόνισε βέβαια πως «δεν παίρνουμε απόφαση για το αν ξεκινάμε. Συζητάμε για το αν θα στείλουμε αίτημα και μετά βλέπουμε τα επόμενα βήματα. Αν είμαστε θετικοί, μπορούμε να αρχίσουμε την επόμενη εβδομάδα σε μικρά γκρουπ προπονήσεις και θα περιμένουμε την υγειονομική επιτροπή».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάσταση που επικρατεί (και) στην χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί από τις αρχές του περασμένου μηνός.