Τι δήλωσε ο Τσιρίλο για Τσιμίκα, Λημνιό, Γιαννούλη

Ο Ιταλός πρώην αμυντικός των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στην πατρίδα του για τους Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιό. Τρεις ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με τον 43χρονο θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Τι δήλωσε ο Τσιρίλο για Τσιμίκα, Λημνιό, Γιαννούλη

Ο Ιταλός πρώην αμυντικός των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στην πατρίδα του για τους Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιό. Τρεις ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με τον 43χρονο θα μπορούσαν να σταθούν στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια υπάρχουν περιπτώσεις παικτών με προοπτικές, οι οποίες έχουν ήδη προσελκύσει την προσοχή σημαντικών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Serie A.

Ένας είναι σίγουρα ο Κώστας Τσίμικας, από τον Ολυμπιακό. Είναι γεννημένος το 1996, επομένως δεν είναι πλέον νεαρός, αλλά εδώ και μερικά χρόνια τα πάει πολύ καλά, ακόμη και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ένας πραγματικά πολύ καλός αριστερός μπακ, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Ένα άλλο πραγματικά αριστερό μπακ που έχει ενδιαφέρον, το οποίο μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα στην Ιταλία, είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, από τον ΠΑΟΚ. Έχει διεθνή εμπειρία λόγω των συμμετοχών του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και οι δύο ξέρουν πολύ καλά τη θέση τους. Είναι πραγματικά περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν να τα πάνε καλά στη Serie A.

Ένας ακόμη παίκτης που παρακολουθώ και είναι νεότερος, είναι ο Δημήτριος Λημνιός. Επίσης του ΠΑΟΚ. Ένας παίκτης που μου αρέσει. Ένας παίκτης, υψηλής ποιότητας που παίζει κυρίως στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.

Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, στην επίθεση, μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις μπροστά και σκοράρει. Επίσης, έχει ήδη κάνει εμφανίσεις στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, την οποία επέλεξε παρά το ότι έχει και Βραζιλιάνικο διαβατήριο».