Λιτότητα προανήγγειλε ο Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας έπιασε κι επίσημα δουλειά στον Παναθηναϊκό και προανήγγειλε λιτότητα.

Λιτότητα προανήγγειλε ο Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες για την επόμενη μέρα της ομάδας. Δεν ήταν εκεί για να τον ακούσουν μόνο οι Λουτσιάνο, Ινσούα και Κουλιμπαλί που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο Νταμπίζας είπε στους παίκτες ότι θα μάθουν τον προπονητή τους σε λίγες μέρες. Δήλωσε ενήμερος των διακανονισμών για τις οφειλές που έχει κάνει η διοίκηση, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.

Έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές επειδή «φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο» και προανήγγειλε λιτότητα για την επόμενη μέρα λέγοντας ότι «θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται».

Είπε ότι η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης αλλά κράτησε μικρό καλάθι. «Γίνονται συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μέχρι να γίνει κάτι άλλο το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν».

Ο Νταμπίζας ενημέρωσε τους παίκτες ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Δώνη.