Ο Λάζαρος κρατάει το σήμα του Ολυμπιακού στα χέρια του (pic)

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που εκτός από αγάπη και... μίση γεννάει ιστορίες. Πολλές ιστορίες.

Ο Λάζαρος κρατάει το σήμα του Ολυμπιακού στα χέρια του (pic)

Αυτό είναι άλλωστε και το στοιχείο που κάνει το άθλημα ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Το fosonline.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο ότι ο Λάζαρος από μικρό παιδί ήταν Ολυμπιακός. Ήταν το Μέσο που δημοσίευσε τη φωτογραφία του στο Καυτανζόγλειο σε αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

Τότε ο Λάζαρος ήταν πιτσιρικάς. Και καθόταν πίσω από τον Τάκη Τσουκαλά και τον Νίκο, τον άνθρωπο που ανέλαβε το... βαρύ φορτίο να παίζει την τρομπέτα από την ημέρα που ο Αττίλιο άφησε πιο «φτωχή» την Ολυμπιακή οικογένεια και αποτελεί μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου.

Σήμερα, Πέμπτη 17/05 κι έχοντας περάσει 16 χρόνια, ο οπαδός του Ολυμπιακού συνάντησε τον Χριστοδουλόπουλο και φωτογραφήθηκαν ξανά μαζί. Αυτή τη φορά όχι στις κερκίδες όμως, αφού πλέον ο Λάζαρος θα εκπροσωπεί στο χορτάρι την Ολυμπιακή οικογένεια:

«Καλώς όρισες παιχταρά μου, μικρός όταν ήσουν σε είχα δίπλα μου στο Καυτανζόγλειο με την θύρα 7 και θα σε έχω δίπλα μου συνέχεια από εδώ και πέρα σαν παίκτη στην ομάδα της καρδιάς μας…», έγραψε ο φίλος της ομάδας σε φωτογραφία που τράβηξε με το νέο αστέρι του Ολυμπιακού σε παραλία της χώρας μας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτό που γράψαμε στην αρχή του θέματος: Ότι το ποδόσφαιρο γεννάει ιστορίες που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας!