Το έχουν σίγουρο οι Ελβετοί για Μπουά και Ολυμπιακό

Στην Ελβετία επιμένουν ότι ο Κέβιν Μπουά βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εντείνει τις επαφές του με τη Βασιλεία. Τι γράφουν οι Τούρκοι.

Το έχουν σίγουρο οι Ελβετοί για Μπουά και Ολυμπιακό

Ο Κέβιν Μπουά συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά παραμένει και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον ποδοσφαιριστή. Στην Ελβετία ωστόσο θεωρούν ότι ο 26χρονος άσος είναι πιο κοντά στον Πειραιά παρά στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους φιλοξενούν νέο ρεπορτάζ για τον Μπουά με δηλώσεις του πατέρα του παίκτη, Άνχελ, ο οποίος είναι και ο ατζέντης του. «Μιλάτε με τη Μπεσίκτας;», είναι η ερώτηση που έγινε προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. «Μερικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Κέβιν, αλλά μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και ούτε έχουμε καταλήξει σε κάποιον», απάντησε ο πατέρας του Κέβιν Μπουά.

Κατά τα άλλα, στη συνέχεια οι Τούρκοι επικαλούνται ελβετικές πηγές, οι οποίες στέλνουν τον ποδοσφαιριστή στον Πειραιά. «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κέβιν Μπουά και πηγές κοντά στη Βασιλεία τονίζουν πως ο ελληνικός σύλλογος έχει εντείνει τις επαφές του και έχει σφίξει ο κλοιός», αναφέρουν οι Τούρκοι για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρολεύκων».

Οι Ελβετοί επιμένουν ότι ο παίκτης θα κατηφορίσει στο μεγάλο λιμάνι. Από την άλλη τονίζουν πως και η Βασιλεία από την πλευρά της καταβάλλει προσπάθειες για να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται να είναι απίθανο να συμβεί και ο Μπουά θα αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό όλο αυτό το διάστημα τηρούν σιγή ιχθύος για τις μεταγραφικές υποθέσεις και για τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη στιγμή δείχνουν να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.