ΑΕΚ: Μετά τον Αραούχο, σενάρια και για Χιμένεθ στη Λας Πάλμας

Ένα «τιτίβισμα» που ανάβει «φωτιές» στην ΑΕΚ έκανε ισπανός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας.

ΑΕΚ: Μετά τον Αραούχο, σενάρια και για Χιμένεθ στη Λας Πάλμας

Λίγη ώρα μετά το tweet της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά ότι ο Αραούχο βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο για να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες, ο Λίτο Χιμένεθ, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας έριξε τη... βόμβα στο Twitter.

Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία των δύο και τη συνόδευσε με ένα «τιτίβισμα» που αναφέρει: «Υπάρχει πιθανότητα και μάλιστα πολύ σοβαρή, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Σέρχιο Αραούχο να είναι μαζί και τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά στη Λας Πάλμας».

Η Λας Πάλμας τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Segunda Division αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και φαίνεται ότι στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στα... μεγάλα σαλόνια θα ζητήσει και τη συμβολή του τεχνικού της ΑΕΚ.

Για το θέμα μάλιστα ρωτήθηκε και ο Αραούχο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα udlaspalmas:

«Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Με έκανε να δω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Χάρη σε αυτόν πέρασα πολύ καλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Θα χαιρόμουν να τον δω στη Λας Πάλμας του χρόνου. Θα ήταν ένα πλεονέκτημα η παρουσία του. Για εμένα και για την ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ να πάρουμε την άνοδο», είπε ο «Τσίνο» σε ερώτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ και την προοπτική να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά επί ισπανικού εδάφους...