Φαβορί ο Ολυμπιακός, αουτσάιντερ η Μπεσίκτας για Μπουά (vid)

Η Μπεσίκτας παρότι γνωρίζει ότι έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες για να αποκτήσει τον Κέβιν Μπουά, προσπαθεί με όλες τις της δυνάμεις να μπει «σφήνα» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού.  

Φαβορί ο Ολυμπιακός, αουτσάιντερ η Μπεσίκτας για Μπουά (vid)

Ο Κέβιν Μπουά είναι ένας από τους παίκτες που πιθανότατα θα καταλήξουν στο λιμάνι. Ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει, έχει δίκιο ο πατέρας του που λέει ότι δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη βουίζει η Ελβετία ότι ο παίκτης οδεύει ολοταχώς για Πειραιά.

Αρχικά, θα πρέπει να τον ξεγράψουμε από την Βασιλεία. Έχουν αρχίσει πλέον και το πιστεύουν και στην Βασιλεία, ότι ο Μπουά έχει χαθεί οριστικά από τους «ροσομπλού» και πώς έχει αποφασίσει να αλλάξει παραστάσεις μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο «St. Jacob Stadium», αλλά και μετά από 8 χρόνια καριέρας στην Ελβετία. Θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ελκυστικό για τον ίδιο και πολύ περισσότερο φυσικά ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, στην Τουρκία είναι αποφασισμένοι να μην παρατήσουν την υπόθεσή του, παρότι η Μπεσίκτας γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος για τη διεκδίκηση του παίκτη. Οι «μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησαν με τον πατέρα του Μπουά, τον ενημέρωσαν ότι έχουν στο βασικό τους πλάνο τον γιο του, αλλά έχουν αντιληφθεί ότι πλέον δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Μόνο αν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να αποσυρθεί, θα έχουν σοβαρές πιθανότητες στην Μπεσίκτας να αποσπάσουν την υπογραφή του Μπουά. Προς το παρόν, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του και η Μπεσίκτας το απόλυτο αουτσάιντερ.