Και η Μπράγκα βλέπει Ολυμπιακό για Χασάν

Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό, αλλά στην Μπράγκα θεωρούν δεδομένο ότι θα συμβεί έως τα τέλη Μαΐου.

Και η Μπράγκα βλέπει Ολυμπιακό για Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν διέψευσε προ ημερών κάποιες δηλώσεις του που είχαν εμφανιστεί στον πορτογαλικό Τύπο ότι ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες μιλάει με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του στην ομάδα. Όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για μία υπόθεση που καλώς εχόντων των πραγμάτων και... κορονοϊού επιτρέποντος αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαΐου.

Σύμφωνα με κύκλους της Μπράγκα, ο Ολυμπιακός το έχει πάρει απόφαση να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αιγύπτιου επιθετικού. Απλώς αυτό θα συμβεί μόλις αρχίσει η χώρα μας να στέκεται σιγά σιγά ξανά στα πόδια της από την πανδημία.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ακόμα ούτε ταξίδια μπορούν να γίνουν για να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, ενώ υπάρχει και το θέμα που έχει να κάνει με την αναστολή των αθλητικών ανώνυμων εταιρειών.

Οπότε η παραμονή του Χασάν θα δρομολογηθεί από τον επόμενο μήνα, όταν θα επανέλθουμε σταδιακά ως χώρα στην ομαλότητα. Στην Μπράγκα πάντως το έχουν δεδομένο ότι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει ο Ολυμπιακός θα είναι να τελειώσει αμέσως την υπόθεση του Αιγύπτιου φορ.

Κι αυτή η κίνηση πάντως από πλευράς Ολυμπιακού δείχνει πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς, μιας και ο Χασάν αποτελεί δική του «καψούρα». Ένα θέμα που πλέον έχει μπει με τη σειρά του στην τελική ευθεία για να πέσουν οι υπογραφές.