Σουντανί: «Να τιμήσω το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό»

Η Αλ Νασρ φαίνεται να πολιορκεί τον Χιλάλ Σουντανί, ενώ εκείνος σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Σουντανί: «Να τιμήσω το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό»

Η Αλ Νασρ έχει ρίξει τα δίχτυα της στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στον Χιλάλ Σουντανί. Είναι έντονη η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την οποία ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού.

Ο ίδιος, που βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και συνεχίζει την αποθεραπεία του, δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με αυτή την προοπτική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ennaharonline ο ποδοσφαιριστής έχει επισημάνει στον μάνατζερ του πως δεν θέλει να συνεχίσει στον Περσικό Κόλπο.

«Ο Αλγερινός διεθνής παίκτης Σουντανί, άσος του Ολυμπιακού, εξέφρασε την… έλλειψη ενθουσιασμού του την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να συμμετάσχει σε μια ομάδα του Περσικού Κόλπου. Ο Σουντανί έχει μεταφέρει στον ατζέντη του, πως δεν είναι ενθουσιασμένος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ και να αποδεχτεί την προσφορά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Επίσης φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναφέρει: «Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό, ειδικά από την στιγμή που πλησιάζει η επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Ο τραυματισμός που με έκανε να… υποφέρω, φαίνεται να αποτελεί παρελθόν».