Άρης για Ρόουζ: «Καμία συζήτηση με ποσό κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ»

Παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για ενδεχόμενη πώληση του Λίντσεϊ Ρόουζ, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθαρίζει ότι δεν εξετάζει καμία τέτοια περίπτωση με ποσά κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Άρης για Ρόουζ: «Καμία συζήτηση με ποσό κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ»

Το όνομα του Λίντσεϊ Ρόουζ επανήλθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της φημολογίας που αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στον Άρη η θέση τους για την περίπτωση του Γαλλομαυριτανού αμυντικού.

Πέρα από τον ΑΠΟΕΛ, κατά καιρούς είχαν προκύψει κι άλλα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν το όνομα του Ρόουζ με συλλόγους του εξωτερικού, όμως σε κάθε περίπτωση στον Άρη εκτιμούν ιδιαίτερα την αξία και τις ικανότητες του παίκτη, έτσι δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν χωρίς ικανοποιητικό χρηματικό αντάλλαγμα.

Την Παρασκευή η πλευρά του Άρη ξεκαθάρισε πως το ποσό που πιθανότατα θα αποδεχόταν ως βάση για ενδεχόμενη διαπραγμάτευση παραχώρησης του Ρόουζ με μεταγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Δεν συζητάμε για ποσά κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τα ποσά που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν», έλεγαν χαρακτηριστικά στον Άρη για την περίπτωση του Ρόουζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Άρη έχουν υπόψη τους και το γεγονός ότι το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει ακόμα στη Λοριάν. Όπερ σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη πώλησή του, το γαλλικό κλαμπ θα λάβει ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό.

Σημαντικό, επίσης, στοιχείο ότι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καταβάλει περίπου 200.000 ευρώ για να αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι το 75% των δικαιωμάτων του Ρόουζ.