«Πολύ πιθανή η ανανέωση δανεισμού του Ρέι από τον ΠΑΟΚ στη Γοδόι Κρουζ» (tweet)

Η παραμονή του 29χρονου Ροντρίγκο Ρέι -ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ- στη Γοδόι Κρουζ φαντάζει πολύ πιθανή, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

«Πολύ πιθανή η ανανέωση δανεισμού του Ρέι από τον ΠΑΟΚ στη Γοδόι Κρουζ» (tweet)

Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ροντρίγκο Ρέι αγωνίζεται στην πατρίδα του με τα χρώματα της Γοδόι Κρουζ, η οποία τον απέκτησε μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όπου και ανήκει ο 29χρονος Αργεντινός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, η επέκταση δανεισμού του έμπειρου γκολκίπερ στη Γοδόι Κρουζ φαντάζει πολύ πιθανή, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να εμφανίζεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τη σχετική δημοσίευση έκανε μέσω Twitter ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Ναουέλ Φερέιρα, ο οποίος έγραψε: «Τα νέα που έρχονται από την Ευρώπη για τη Γοδόι Κρουζ είναι θετικά, καθώς ο Ροντρίγκο Ρέι έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει. Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός στην ανανέωση του δανεισμού του.

Σε περίπτωση που ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν πάρει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, που έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και είναι ένας από τους κορυφαίους της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, ο ελληνικός σύλλογος δε θα καθυστερήσει να επεκτείνει το δανεισμό του Ροντρίγκο Ρέι στη Γοδόι Κρουζ».