Αμετανόητος ο Σούντγκρεν, πρόστιμο από την ΠΑΕ Άρης

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε Μέσο της πατρίδας του κατά του Άρη και του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος είναι εύλογα δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά του Σουηδού αμυντικού.

Αμετανόητος ο Σούντγκρεν, πρόστιμο από την ΠΑΕ Άρης

Με χρηματικό πρόστιμο, όπως άλλωστε προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ΠΑΕ Άρης, αποφασίστηκε να τιμωρηθεί ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά την έγγραφή απολογία του την Παρασκευή (24/4).

Ο Σουηδός αμυντικός απολογήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει προ λίγων ημερών σε Μέσο της πατρίδας του, στις οποίες είχε μιλήσει αρνητικά τόσο για τον Άρη όσο και ειδικά για τον προπονητή του Μίχαελ Ένινγκ.

«Εδώ δεν είναι σαν τη Σουηδία όπου ο μισθός πληρώνεται στις 00:01 κάθε 25 του μήνα. Εδώ κυρίως πληρώνονται οι παίκτες που παίζουν, ενώ όποιος δεν παίζει τον αγνοούν. Εδώ καλύπτουν τρύπες», είχε πει μεταξύ άλλων ο Σούντγκρεν.

Ειδικά για τη σχέση του με τον Ένινγκ, είχε τονίσει: «Ξεκίνησα βασικός σε ένα ματς, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαι προτεραιότητα στις επιλογές του προπονητή. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την απόδοση ή την προσωπικότητά μου. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Εμένα δεν μου μιλάει. Η κατάσταση είναι εκνευριστική».

Και είχε προσθέσει: «Ξέρεις πότε βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση από τις προπονήσεις. Εδώ αυτό δεν παίζει ρόλο. Αισθάνομαι σαν να είμαι φάντασμα στις προπονήσεις. Όταν έμαθα ότι θα αναλάβει προπονητής ένας Γερμανός, είπα, ωραία, τώρα θα είμαι σαν το σπίτι μου. Αλλά μοιάζει σαν να με μισεί. Δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά».

Πέρα από το πρόστιμο που θα του επιβληθεί, η διαχείριση της περίπτωσής του επαφίεται αποκλειστικά στον Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός προπονητής, πάντως, είναι εύλογα δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά του Σούντγκρεν, καθώς έχει πει επανειλημμένα στους παίκτες πώς η πόρτα του γραφείου του είναι πάντοτε ανοιχτή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.