Ψηφίζει... Ευρώπη ο Όμπι Μίκελ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό

Ο Όμπι Μίκελ που έχει προταθεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι η Ευρώπη και για αυτό το λόγο η Μποταφόγκο που τον ήθελε πολύ, «πάγωσε» τις συζητήσεις.

Ψηφίζει... Ευρώπη ο Όμπι Μίκελ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό

Τα μαντάτα από την Βραζιλία αναφέρουν ότι η Μποταφόγκο «πάγωσε» τις συζητήσεις της με τον Όμπι Μίκελ. Ο 32χρονος Νιγηριανός αμυντικός χαφ συνεχώς «τρενάρει» την απάντησή του προς τον βραζιλιάνικο σύλλογο και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να αποσυρθεί για την ώρα.

Πόσο θα διαρκέσει ο «πάγος» που έχει βάλει η Μποταφόγκο; Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν ο Όμπι Μίκελ θα κάνει πλέον εκείνος άνοιγμα προς τους Βραζιλιάνους ή όχι. Στην Μποταφόγκο έχουν αρχίσει και πιστεύουν ότι δεν έχουν πολλές ελπίδες, από τη στιγμή που ο Αφρικανός διατυμπανίζει συνεχώς ότι θέλει να περιμένει μήπως του προκύψει κάποια καλή πρόταση από την Ευρώπη και δη από ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.

Να θυμίσουμε ότι ο Όμπι Μίκελ που έκανε σπουδαία καριέρα στην Τσέλσι και πριν από ενάμισι μήνα τα «έσπασε» με την Τράμπζονσπορ επειδή η τουρκική λίγκα καθυστερούσε να διακόψει το πρωτάθλημα, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να πάει σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει του χρόνου στο Champions League και θα κάνει πρωταθλητισμό στη χώρα της.

Φυσικά έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες, ξέχωρα από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, όμως, οι καλύτερες προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι από την Βραζιλία. Η μία από την Μποταφόγκο που έβαλε τον Μίκελ στο «ψυγείο» και η άλλη η Ιντερνασιονάλ.