Η απάντηση Μπέου σε Κούγια: «Εμφανίζεται ως Κοκκινοσκουφίτσα!» (pic)

Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε στον Αλέξη Κούγια για όσα είπε εναντίον του.

Η απάντηση Μπέου σε Κούγια: «Εμφανίζεται ως Κοκκινοσκουφίτσα!» (pic)

Ο Αχιλλέα Μπέος απάντησε στον Αλέξη Κούγια για τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του τις τελευταίες μέρες με αφορμή την κόντρα του με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Βόλου έγραψε:

«Διαβάζοντας, διαχρονικά, τις ανακοινώσεις του Αλέκου του Κούγια, όλοι συμφωνούν ότι χρήζουν ψυχιατρικής διερεύνησης.

Εμφανιζόμενος πότε ως η ενσάρκωση του θεσμού της Δικαιοσύνης και πότε ως θύμα – Κοκκινοσκουφίτσα που πηγαίνοντας από τη Λάρισα στην καλή γιαγιά στον Πειραιά τον κυνηγούν όλοι οι κακοί λύκοι στα ενδιάμεσα βουνά και δάση, συνεχίζει τα ατέλειωτα, παραληρηματικού χαρακτήρα, αφηγήματα.

Αλέκο, μπορεί να αυτοπαρουσιάζεσαι σαν έγκριτος νομικός, αλλά έχεις το ακαταλόγιστο. Αφού πλέον μόνος σου τα γράφεις και μόνος σου τα διαβάζεις».

Ο Αλέξης Κούγιας στη δήλωση που έκανε την Πέμπτη (23/4) ανέφερε για τον Μπέο:

«Εσύ (σημ.: ο Θωμαΐδης), ο Πατέρας και ο Μπέος προσπαθήσατε να με καταστρέψετε και ηθικά και επαγγελματικά, κατασκευάζοντας την κατηγορία εις βάρος μου για τη δήθεν παράνομη χρησιμοποίηση των δύο CD που μου είχε δώσει ο υποκλοπέας Πατέρας, ενώ εγώ ουδέποτε τα χρησιμοποίησα, αλλά τα είχα παραδώσει από την πρώτη στιγμή στην προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών, εξαίρετη εισαγγελέα κ. Ελένη Ράικου, αφού προηγουμένως αυτή η αντρούκλα ο Αχιλλέας Μπέος (ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που στον Αλμυρό μπροστά στον αδελφικό του φίλο Απόστολο Γαλάτη μού φίλαγε τα χέρια, γιατί τον βοήθησα στο δικαστήριο να απαλλαγεί) άλλαξε εντελώς τα όσα έλεγε στη μήνυσή του εις βάρος του Νίκου Πατέρα και αντί να είναι κατηγορούμενος ο Νίκος Πατέρας, κατά την προσωπική μου κρίση, εκεί παρενέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος (δεν θέλω να δημοσιοποιήσω την προσωπική μας συζήτηση στο γραφείο του), αδελφικός φίλος του Πατέρα και βρέθηκα εγώ κατηγορούμενος παρά το ότι αυτά τα CD του Πατέρα χρησιμοποιήθηκαν από τη Δικαιοσύνη και υπήρχε και δεδικασμένο ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν παράνομα.

Νέες αποκαλύψεις του Κούγια για το Koriopolis

Εξαιτίας αυτής της στημένης διώξεως, που στις εκπομπές σου στον ΣΚΑΙ την είχες κάνει σημαία, δεν είχα τη δυνατότητα να διοικήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ για οκτώ χρόνια, αφού αυτή η αντρούκλα ο Αχιλλέας Μπέος, ο μεγαλύτερος αγνώμων μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν ερχόταν πότε στο δικαστήριο και έτσι η δίκη ανεβλήθη πέντε φορές, εκθέτοντας και τον Αποστόλη Γαλάτη και τη δικηγόρο του, την Κασσιάνη, με σκοπό να μην αθωωθώ».

Δείτε την ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου: