Η πίεση της Βαλενσιέν στον Μπενσαρκί και ο Ολυμπιακός

Μήλον της Έριδος έχει γίνει ο Ασράφ Μπενσαρκί μεταξύ των γαλλικών ομάδων, ενώ επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον Μαροκινό εξτρέμ στη μεταγραφική λίστα του.

Η πίεση της Βαλενσιέν στον Μπενσαρκί και ο Ολυμπιακός

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στη ζωή του Ολυμπιακού. Το σενάριο προέκυψε από τη Γαλλία και με το χθεσινό δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν τον ποδοσφαιριστή στη λίστα τους και εξετάζουν την περίπτωσή του.

Πράγματι πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, ο οποίος είναι ζογκλέρ και έχει τις ικανότητες από τα άκρα να ανοίξει άμυνες, να σκοράρει και να πασάρει. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του και έναν τέτοιο θέλει ο Ολυμπιακός για τα «φτερά» του.

Από την άλλη, όμως, δεν πρόκειται για καθόλου απλή περίπτωση, διότι με τον ποδοσφαιριστή ασχολείται η… μισή Γαλλία. Ο Μπενσαρκί είναι στο… στόχαστρο αρκετών γαλλικών συλλόγων, ενώ το νεότερο δημοσίευμα βάζει γερά στο κόλπο τη Μονπελιέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι η Μονπελιέ έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος έχει βγάλει μάτια με τη Ζάμαλεκ και στο Μαρόκο κάνουν λόγο για τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή τους. Ο Μπενσαρκί φέτος έχει στο ενεργητικό του 9 γκολ και 2 ασίστ και είναι γεγονός ότι αυτά λείπουν από τους ακραίους του Ολυμπιακού.

Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν μάχη για να πάρουν τον παίκτη, διότι οι εμφανίσεις του στην Αίγυπτο έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Στη Γαλλία ο παίκτης είναι γνωστός και το ίδιο ισχύει για το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.