Άρης: το τελευταίο χειροκρότημα

Ο Άρης έφτασε στο τέρμα μιας διαδρομής που κράτησε τέσσερα χρόνια και την Κυριακή παίζει για τελευταία φορά στο Χαριλάου, μπροστά στον κόσμο του. Την επόμενη φορά που θα τους υποδεχτεί ξανά θα είναι μέλος του συνεταιρισμού της Σούπερ Λίγκας και θα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα.

Άρης: το τελευταίο χειροκρότημα

Μέχρι τότε όμως και καθώς απομένουν δύο ανάσες ακόμη, όπως εύγλωττα σχολιάζει η ΠΑΕ Άρης, ο κόσμος των «κιτρίνων» έχει υποχρέωση να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Δημήτρη Σπανό, που κατάφεραν ότι δεν έκανε κανείς άλλος πριν από αυτούς. Να βάλουν το κεφάλι κάτω από τον Άρη, να δουλέψουν σκληρά και να πετύχουν τον στόχο τους.


Ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα, μια επιδοκιμασία για το «ουφ» που έβγαλαν από μέσα τους, ένα μπιζάρισμα σαν το μικρότερο ευχαριστώ που βάζουν τέλος σε μια εφιαλτική περιπέτεια, που λίγοι μπορούν να καταλάβουν. Όπου κι αν είναι την επόμενη χρονιά, παίκτες, προπονητές, συνεργάτες, πρέπει να πάρουν θέση πίσω από τον Χρήστο Βελώνη και να μνημονεύονται.


Την Κυριακή οι οπαδοί του Άρη έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν μεταξύ τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να βγάλουν όσα νιώθουν. Να φωνάξουν. Να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Και φυσικά να γιορτάσουν.


Είναι το τελευταίο χειροκρότημα επιβράβευσης. Για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος…