Κωστή: «Όνειρο το Καραϊσκάκη» - Ποιο το πλάνο του Ολυμπιακού για τον Κύπριο

Ο Ιωάννης Κωστή είναι ανυπόμονος να παίξει στο φαληρικό γήπεδο και μαζί με τον Κώστα Φορτούνη. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τον νεαρό Κύπριο.

Κωστή: «Όνειρο το Καραϊσκάκη» - Ποιο το πλάνο του Ολυμπιακού για τον Κύπριο

Το τμήμα σκάουτινκ του Ολυμπιακού είχε εντοπίσει στην Κύπρο τον Ιωάννη Κωστή, θεωρώντας πως είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, το οποίο και έπρεπε να καπαρώσει.

Πρόκειται πράγματι για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Κύπρο και ο Ολυμπιακός ακολουθώντας τη γνωστή του τακτική που θέλει πάντα να παίρνει ό,τι καλύτερο τον έκλεισε. Ο Κωστή έμεινε στη Νέα Σαλαμίνα με τη μορφή του δανεισμού και ενόψει της νέας σεζόν είναι ένα θέμα τι θα γίνει και αν θα πάρει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος μίλησε στα social media της Νέας Σαλαμίνας και τόνισε πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί ακόμη κι αν δοθεί δανεικός. «Οι στόχοι μου στον Ολυμπιακό, είναι να πάω όσο πιο έτοιμος γίνεται, να προσπαθήσω να μείνω. Αν με δώσουν δανεικό θα προσπαθήσω πιο δυνατά για να τους αποδείξω. Για να με αγοράσουν με πιστεύουν. Θαυμάζω τον Κώστα Φορτούνη και ανυπομονώ για να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Κωστή.

Στον Ολυμπιακό πράγματι έχουν πολύ καλή άποψη για τον Κωστή και θεωρούν ότι είναι ένας παιδί που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. Το πλάνο για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό είναι να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλον σύλλογο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει και με το θέμα της προετοιμασίας για να δουν πως θα μπορέσουν να του δώσουν την ευκαιρία να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό. Το αρχικό σχέδιο τον θέλει να κάνει μέρος της προετοιμασίας και στη συνέχεια να πηγαίνει δανεικός, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν βγουν οι ημερομηνίες της επανέναρξης των αγώνων.