Ο Μορ για τα λάθη στην καριέρα του, τη σύγκριση με τον Μέσι και το αβέβαιο μέλλον του

Ο Εμρέ Μορ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσα της Δανίας και μίλησε τι έχει πάει στραβά στην καριέρα του, ενώ έκανε την αυτοκριτική του παραδεχόμενος τα λάθη του.

Ο Μορ για τα λάθη στην καριέρα του, τη σύγκριση με τον Μέσι και το αβέβαιο μέλλον του

Ο Εμρέ Μορ είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ένας ποδοσφαιριστής που στην καριέρα του έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν έχει καταφέρει να εξαργυρώσει το ταλέντο του σε επιτυχίες και σε μία σπουδαία καριέρα.

Όλα αυτά οφείλονται κατά κύριο λόγο στον χαρακτήρα του και πως δεν κατάφερε να στεριώσει σε κάποια ομάδα. Ο Τούρκος εξτρέμ με το δανεισμό του στον Ολυμπιακό θεώρησε πως θα έκανε μία επανεκκίνηση στην καριέρα του. Προς το παρόν δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο ούτε στη χώρα μας.

Ο Μορ μίλησε στο "Viaplay Sport Live" και παραδέχτηκε πως έκανε λάθη στην καεριέρα του. "Η Δανία είναι μικρή και γλυκιά, ενώ οι προπονητές έχουν πιο εκπαιδευτική προσέγγιση", λέει αρχικά ο εξτρέμ του Ολυμπιακού. "Στη Θέλτα οι προπονητές ήταν πολύ σκληροί. Έγιναν και λάθη", τόνισε ο Μορ και συνέχισε: "Ένιωσα λίγο παρεξηγημένος, αλλά έκανα και λάθος σε πολλές περιπτώσεις. Ήταν δικό μου το λάθος, διότι θα έπρεπε να ήμουν πιο σοφός και να έχω ψυχραιμία και να την έχω ελέγξει νωρίτερα".

Συνέχισε την αυτοκριτική του ο Εμρέ Μορ λέγοντας: "Νομίζω ότι δεν με καταλάβαιναν, αλλά ταυτόχρονα έκανα και λάθη και το παραδέχομαι", είπε ο Τούρκος. Μιλώντας για το πέρασμα του από το Ντόρτμουντ είπε: "Ξαφνικά περπατούσα στο δρόμο και όλοι με αναγνώριζαν. Στην αρχή ήταν υπέροχο, ήμουν περήφανος. Αυτό ήταν πολύ έντονο και ένιωθα πως δεν μπορούσε να είμαι το ελεύθερο άτομο που ήμουν μέχρι τότε".

Όσον αφορά στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν απ' αυτόν τόνισε: "Οι άνθρωποι πίστευαν ότι ήμουν ο νέος Μέσι. Τότε έλεγα ότι δεν είμαι ο Μέσι, είμαι ο Εμρέ Μορ. Δεν ήθελα να με αποκαλούν Μέσι", σχολίασε ο Μορ, ο οποίος αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε πως αυτό είναι αβέβαιο.