Ελεύθερο θέλει τον Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Γερμανός άσος έχει διαβάσει το όνομά του να φιγουράρει στα ρεπορτάζ της σερβικής ομάδας. Δεν είναι… παραμύθι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το κλαμπ του Βελιγραδίου.

Ελεύθερο θέλει τον Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Μάρκο Μάριν είναι στον αέρα. Μόνο σίγουρος δεν είναι για την παραμονή του στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Ο Γερμανός άσος δεν έχει φέρει ωστόσο κάποια σοβαρή πρόταση και αν δεν αλλάξει κάτι έως τις 15 Ιουνίου, είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση στο Ρέντη και δέκα μέρες αργότερα να μπει στο αεροπλάνο για το Ζέεφελντ.

Αν βρεθεί τελικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει και τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Κι αυτό, γιατί στον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του.

Πέρα από το βαρύ συμβόλαιο που έχει, παίζει ρόλο στις τελικές αποφάσεις και η συμπεριφορά του. Απασχόλησε αρκετά ο Γερμανός τους ανθρώπους των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Προς το παρόν το μοναδικό σοβαρό ενδιαφέρον προκύπτει από τον Ερυθρό Αστέρα. Η Σάλκε έχει μείνει στα λόγια και στην πολύ χαμηλή πρόταση που έκανε τον χειμώνα.

Οι Σέρβοι είναι αυτοί που τον θέλουν. Απλώς, υπάρχει μία λεπτομέρεια: Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει να πληρώσει τον Ολυμπιακό, όπως συνέβη τον χειμώνα με τον Μπεν (σ.σ. τότε είχε δώσει 500 χιλιάδες ευρώ).

Ο Αστέρας θα επιχειρήσει να τον πάρει ελεύθερο! Πώς θα συμβεί αυτό; Αν τυχόν δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού εώς τα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου και αν ο Μάριν δεν αλλάξει θεαματικά την εικόνα που έχει ο Μαρτίνς για τον ίδιο, τότε δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Εκεί ποντάρει ο Ερυθρός Αστέρας και για αυτό θα κάνει – απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα – υπομονή έως το τέλος του καλοκαιριού για τον Γερμανό άσο, τον οποίο σύμφωνα με τα γειτονικά ΜΜΕ σκοπεύει να «χρυσώσει» με συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου!