Η καραντίνα των Κρητικών του ΟΦΗ (vid)

Αναρωτιέστε πως περνάνε στην Κρήτη την περίοδο της καραντίνας; Αν τηρούν ή όχι τους νόμους και αν μένουν σπίτι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ; Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Κρητική ΠΑΕ.

Η καραντίνα των Κρητικών του ΟΦΗ (vid)

Αναρωτιέστε πώς περνούν στην Κρήτη την περίοδο της καραντίνας; Αν τηρούν ή όχι τους νόμους και αν μένουν σπίτι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ; Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η Κρητική ΠΑΕ.

Ένα σκετσάκι ετοίμασε η διοίκηση του ΟΦΗ και έδωσε σήμερα (20/4) στη δημοσιότητα. Επτά κρητικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου μετέχουν στο σκετσάκι.

Είναι μια απάντηση για πως περνάνε στην Κρήτη την περίοδο της καραντίνας κι αν τηρούν ή όχι τους νόμους και αν μένουν φυσικά σπίτι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Η κάμερα του ΟΦΗ TV μπήκε ...κρυφά στα σπίτια εφτά ποδοσφαιριστών της ομάδας, με καταγωγή από την Κρήτη και σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια τους διαλόγους τους, αλλά και πως περνούν την περίοδο της καραντίνας!

"Εμείς μένουμε σπίτι. Εσείς";

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφανίσεως, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: Νίκος Μαρινάκης, Μανώλης Μπολάκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης, Μανώλης Περδίκης, Γιώργος Σουρνάκης, Βασίλης Σηφάκης

Δείτε το βίντεο