Ο Μαρτίνς έπαιξε πάντελ (pic)

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού που βρήκε τον χρόνο για να παίξει πάντελ.

Ο Μαρτίνς έπαιξε πάντελ (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην πατρίδα του αυτές τις ημέρες και ξεκουράζεται, αφού τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Θα κληθεί να «χτίσει» τον νέο Ολυμπιακό, αλλά μέχρι τότε έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ακόμα βέβαια και αυτές τις ημέρες ο Πορτογάλος προπονητής ασχολείται με την ομάδα. Κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρόλευκων».

Μέσα σε όλο αυτό βρίσκει και τον χρόνο για να χαλαρώσει. Ο Μαρτίνς επέλεξε αυτές τις ημέρες να χαλαρώσει παίζοντας ένα άθλημα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται. Ο κόουτς των Πειραιωτών έπαιξε πάντελ στο Safina Court στην πόλη Κορντεγκάσα που βρίσκεται έξω από το Πόρτο.

Έχοντας στο πλευρό του καλούς του φίλους έκανε προπόνηση και ξέφυγε από τη δουλειά που καθημερινά κάνει πάνω στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Για όσους δεν γνωρίζουν το πάντελ είναι παρεμφερές με το σκουός και είναι ένα άθλημα που συνεχώς προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα. Θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας ο Πορτογάλος προπονητής και φυσικά θα έχει επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου για να φουλάρει ο προγραμματισμός της ομάδας.