Σεμέντο: «Ίσως ξεκινήσουμε τον Ιούνιο»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Λισάντρο Σεμέντο μίλησε στην «Abola» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως βιώνει τον κορονοϊό, ενώ τόνισε πως ίσως το πρωτάθλημα της Super League 1 αρχίσει και πάλι τον Ιούνιο. 

Σεμέντο: «Ίσως ξεκινήσουμε τον Ιούνιο»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του φετινού ΟΦΗ είναι ο Λισάντρο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος μέσος των Κρητικών, μιλώντας στην «Abola», αναφέρθηκε στο πως βιώνει την πανδημία του κορονοϊού στην Κρήτη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1.

Υπογράμμισε ότι το σκεπτικό είναι ξεκάθαρο και είναι να μείνουν όλοι στο σπίτι τους, ενώ ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ουρές στα σούπερ μάρκετ και όλοι έχουν πάρει στα σοβαρά την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία.

«Αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά είτε να ζεις σε ένα νησί, είτε κάπου αλλού, επειδή το σκεπτικό είναι να μείνουμε σπίτι. Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν υπάρχουν ουρές πουθενά. Έχω πάει στο σούπερ μάρκετ κάποιες φορές, ψωνίζω μεγάλες ποσότητες και πάντα χωρίς προβλήματα», είπε αρχικά ο 24χρονος επιθετικός του ΟΦΗ.

Και συμπλήρωσε: «Ακόμα και όταν βγαίνω από το σπίτι για περπάτημα ή για τρέξιμο ή για να πάρω έναν καφέ, δεν συναντώ κανέναν. Ξυπνάω στις 10 το πρωί, παίρνω πρωινό, προπονούμαι, παίζω Playstation και βλέπω σειρές. Βασικά, έτσι περνάω την ημέρα μου».

Όσον αφορά ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σεμέντο δήλωσε: «Θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Μάιο. Έμειναν 10 παιχνίδια, ίσως η ιδέα είναι να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο».