Ο… χάρτης των ακραίων επιθετικών του Ολυμπιακού

Μετά την προσθήκη του Λάζαρου πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ στους εξτρέμ, ποιοι θα διεκδικήσουν θέση μέσω του Ζέεφελντ.

Ο… χάρτης των ακραίων επιθετικών του Ολυμπιακού

Η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο, όμως για τον Ολυμπιακό είναι και μία πολύ σημαντική προσθήκη. Ένας ποδοσφαιριστής που τον χρειαζόταν η ομάδα του Πειραιά, αφού οι αριθμοί του και μόνο λένε πολλά.

Τα 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και η ηγετική του φυσιογνωμία είναι στοιχεία που έλειψαν από τον Ολυμπιακό. Αν πάμε το θέμα και καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λάζαρος είναι ένας ακραίος επιθετικός που δεν είχε ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον Πάρντο, ούτε με τον Σεμπά.

Τι γίνεται, όμως, με τους ακραίους του Ολυμπιακού και πως θα διαμορφωθούν οι θέσεις μετά και την προσθήκη του Χριστοδουλόπουλου; Ο Λάζαρος έχει καπαρωμένη τη μία θέση. Από ‘κει και πέρα πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν δύο ξένοι εξτρέμ, οι οποίοι επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και γκολ και δημιουργία.

Απομένει ακόμα μία θέση, αφού χρειάζονται τέσσερις εξτρέμ στην ομάδα. Γιώργος Μανθάτης και Μάριος Βρουσάι είναι οι ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν την τέταρτη θέση στα άκρα της επίθεσης. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Ζέεφελντ και ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει ποιος θα μείνει. Χωρίς φυσικά να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μείνουν και οι δύο.