Η «Gazzetta dello Sport» αφιέρωμα στον αήττητο Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς (pic)

H «Gazzetta dello Sport» αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό που αποτελεί μία από τις τέσσερις συνολικά αήττητες ομάδες στην Ευρώπη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. 

Η «Gazzetta dello Sport» αφιέρωμα στον αήττητο Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς (pic)

Αφιέρωμα στις ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί φέτος στα εγχώρια πρωταθλήματα έκανε η «Gazzetta dello Sport». Μόλις τέσσερις σύλλογοι παραμένουν αήττητοι, με τον Ολυμπιακό να κατέχει μία θέση, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν γνωρίσει μέχρι στιγμής την ήττα στη φετινή Super League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει είκοσι νίκες και έξι ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας την επανέναρξη των διοργανώσεων προκειμένου να αγωνιστεί στα πλέι οφ και να κατακτήσει τον τίτλο.

Μεταξύ άλλων οι Ιταλοί έκαναν ειδική αναφορά στην επίθεση των Πειραιωτών και στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος με 17 γκολ, ενώ παράλληλα τόνισαν πως η ομάδα έχει δεχθεί μόλις 9 γκολ, εκθειάζοντας την αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, οι άλλες τρεις ομάδες που πλαισιώνουν τον Ολυμπιακό στη λίστα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, η Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία και η Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ.