Χασάν: «Θα γύριζα στην Αίγυπτο μόνο εάν...»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε σε αθλητική σελίδα της Αιγύπτου για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά και για ενδεχόμενο επαναπατρισμό του.

Χασάν: «Θα γύριζα στην Αίγυπτο μόνο εάν...»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε σε instagram live της αθλητικής πλατφόρμας kooora της χώρας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αίγυπτο, στον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και στη ζωή στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του Ολυμπιακού:

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις. Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι, θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλί είναι το σπίτι μου, σε αυτήν ήμουν από τα οκτώ. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές».

Αν θα απαντούσε θετικά σε πρόταση της Ζάμαλεκ: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Για την πιθανή αποχώρηση του συμπατριώτη του Σαλάχ από τη Λίβερπουλ: «Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεχθεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;».