Ο Απόλλων βάζει... ζόρια για Αλμπάνη στην ΑΕΚ

Της λέει «ναι», αλλά αν κάνει βελτιωμένη πρόταση - Παράταση για το θέμα προπονητή, πιθανόν λόγω... Πετράκη

Ο Απόλλων βάζει... ζόρια για Αλμπάνη στην ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του ΔΣ του Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο ουσιαστικά είχε δυο σημαντικά για την ομάδα θέματα. Το ένα, αυτό της πρόσληψης του αντικαταστάτη του Γιώργου Παράσχου και το δεύτερο, αυτό της παραχώρησης του Χρήστου Αλμπάνη.

Αυτό που εξαρχής έγινε σαφές στη διάρκεια του ΔΣ ήταν η πρόθεση να γίνει σεβαστή η επιθυμία του παίκτη να πάει στην ομάδα που αυτός έχει επιλέξει και είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι αυτή είναι η ΑΕΚ. Μόνο που οι διοικούντες τον Απόλλωνα, ξεκαθάρισαν μετά τη συνεδρίαση ότι η παραχώρηση του Αλμπάνη θα εξαρτηθεί από τη νέα βελτιωμένη πρόταση από την ΑΕΚ.

Όσον αφορά το νέο προπονητή, ουσιαστικά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση παρά μόνο η παράταση για την τελική απόφαση για 48 ώρες. Εξ αρχής ήταν γνωστά τρία ονόματα προπονητών που απασχολούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», του Μάκη Χάβου, του Τσέντομιρ Γιανέφσκι και του Γιάννη Πετράκη.

Προφανώς, η παράταση 48 ωρών έχει να κάνει με τις επαφές με τους προπονητές και την παράταση που ενδεχομένως να ζήτησε κάποιος εξ αυτών. Το πιθανότερο είναι να αφορά την περίπτωση του Πετράκη καθώς κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.