Καπίγια: «Το γόνατο ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία»

Ο Ισπανός άσος του Αστέρα Τρίπολης Ενέκο Καπίγια, μίλησε στους συμπατριώτες του για τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στις αρχές του έτους αλλά και την πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Καπίγια: «Το γόνατο ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία»

Ο Ισπανός άσος του Αστέρα Τρίπολης Ενέκο Καπίγια κλήθηκε να μιλήσει σε συμπατριώτες του για τον τραυματισμό του αλλά και την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι δηλώσεις του Καπίγια στην Mundo Deportivo:

Πως είναι το γόνατό σου;

«Πολύ καλά. Έχουν περάσει δύο μήνες απ' όταν έκανα την επέμβαση, το γόνατο ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία και όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεσαι.

«Όλοι ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο και στα αθλήματα υπάρχουν τραυματισμοί. Πολύ κοντινοί μου άνθρωποι, έχουν υποφέρει από τέτοιους είδους τραυματισμούς, όπως ο Μάρτιν Μαρκελάνθ. Πρέπει να υπολογίσεις ότι θα μείνεις εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι δύσκολο αλλά όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα. Τα πάω καλά».

Σε ερώτηση για το ποια μεταγραφή τον έχει εντυπωσιάσει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, είπε:

«Όλοι γοητευόμαστε από τον Έντεγκααρντ. Είναι μια εξαιρετική μεταγραφή και γι' αυτόν τον πήραν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλο που ήταν και πέρυσι, θέλω να σταθώ στην απόδοση του Μικέλ Μερίνο, τα πάει απίστευτα. Το κέντρο της ομάδας λειτουργεί τέλεια».

Ο Ενέκο Καπίγια του Αστέρα Τρίπολης τραυματίστηκε στις αρχές του έτους. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα είναι διαθέσιμος μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο θα μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο 25χρονος Ισπανός αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμβόλαιο με τους Αρκάδες μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.