Οι δυσκολίες στην υπόθεση του Μασούρα

Πληροφορίες από τη Λάρισα αναφέρουν πως για τον 21χρονο μπακ έχουν μπει δυνατά στο… κόλπο ομάδες από το εξωτερικό.

Οι δυσκολίες στην υπόθεση του Μασούρα

Η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας και γι’ αυτό σκοπεύει να σαρώσει την αγορά στη χώρα μας. Η προσθήκη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν είναι η μοναδική που θα γίνει από τους Πειραιώτες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΛ μοιάζει να βρίσκεται μία ανάσα από το Λιμάνι. Τις τελευταίες ώρες όμως η υπόθεση φαίνεται να παρουσιάζει σοβαρές δυσκολίες.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στους «βυσσινί» και μάλιστα αρκετά καλή οικονομικά. Μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο και η αλήθεια είναι πως αν πραγματικά θέλει τον παίκτη θα τον πάρει. Η εμπλοκή που παρουσιάζεται σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρισα έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον ποδοσφαιριστή ομάδες από το εξωτερικό.

Στη Λάρισα φέρεται να έχουν φτάσει προτάσεις που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ συν μπόνους συμμετοχών κάτι που σημαίνει πως το ποσό ανεβαίνει αρκετά. Αυτό που τονίζουν στη θεσσαλική πόλη είναι ότι η περίπτωση του Μασούρα δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται και δεν είναι τόσο απλή όσο παρουσιάζεται.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξετάζει τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό για τον ποδοσφαιριστή, αλλά περιμένει να επανέλθει ο Ολυμπιακός. Μία φημολογία που αναπτύχθηκε θέλει τους «βυσσινί» να προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή. Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται τις τελευταίες ώρες οι Πειραιώτες είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη.