Ένας άλλος... Άλαν Πουλίδο κοστίζει 10 εκατομμύρια!

Ο Άλαν Πουλίδο που πήρε μεταγραφή από την Τσίβας στο Κάνσας αποτελεί πλέον ένα από τα «hot» ονόματα της Αμερικής και η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευτεί πριν καλά-καλά «συστηθεί» στο MLS.

Ένας άλλος... Άλαν Πουλίδο κοστίζει 10 εκατομμύρια!

Τελικά είχε... θησαυρό στα χέρια του ο Ολυμπιακός πριν από μερικά χρόνια. Έναν «θησαυρό» που άκουγε στο όνομα του Άλαν Πουλίδο. Μόνο που οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο Μεξικανός δεν είχε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Πειραιωτών. Και ίσως ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν είναι για να κάνουν τελικά το υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά είναι προτιμότερο να μείνουν στην πατρίδα τους ή στην ήπειρό τους, ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Δεν είναι όλοι οι παίκτες για όλες τις ομάδες. Γιατί αυτός ο Πουλίδο που βλέπουμε τώρα, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είχαμε δει πριν πέντε χρόνια.

Ο Πουλίδο που πήρε τις ευκαιρίες του από τον Μάρκο Σίλβα, δεν κατάφερε τελικά να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν στην Ευρώπη. Μεγάλο μερίδιο φέρει ο ίδιος. Γύρισε στο Μεξικό, έκανε ματσάρες στην Τσίβας, κλήθηκε στην Εθνική του και πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στην αμερικανική ήπειρο!

Πρόσφατα μετακόμισε στο MLS. Η Τσίβας έβαλε στα ταμεία της 8.6 εκατομμύρια ευρώ από το Κάνσας. Ο Πουλίδο άφησε την Γουαδαλαχάρα, σημειώνοντας φέτος 12 γκολ σε 18 παιχνίδια στην μεξικανική λίγκα. Πριν αναβληθούν όλες οι διοργανώσεις λόγω κορονοϊού, πρόλαβε να «συστηθεί» στο κοινό του MLS με τη φανέλα του Κάνσας, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 2 παιχνίδια!

Πριν καλά-καλά πει «καλώς σας βρήκα» στους οπαδούς του Κάνσας, εκείνοι άρχισαν να παραμιλούν με τις εμφανίσεις του στα πρώτα του δύο ματς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Πουλίδο στα 29 του έχει εκτοξεύσει την αξία του στα 10 εκατομμύρια ευρώ από τα 8.6 εκατομμύρια που κόστισε πριν από δύο μήνες στο Κάνσας.