«Μετά τον κορονοϊο πιο εύκολο το PAOK TV για τον κόσμο!»

Ο υπεύθυνος των new media του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για το PAOK TV και άφησε να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη.

«Μετά τον κορονοϊο πιο εύκολο το PAOK TV για τον κόσμο!»

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρατήσει συντροφιά στους φιλάθλους του μέσω των social media και κάνοντας χρήση των social media δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς του να γνωρίσουν καλύτερα τους παίκτες, να δουν τις μάχες τους και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους.

Ο υπεύθυνος των new media της ομάδας, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το εγχείρημα αυτό και την ανταπόκριση του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ενέργειες των new media: «Είναι κάτι λογικό. Έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά που έχουν συνηθίσει να κάνουν πράγματα. Για εμάς εκτός ποδοσφαιριστές είναι φίλοι και ακόμη για εκείνους είναι μια διέξοδος. Θέλουν να ξεφύγουν, να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και να φύγει η σκέψη από την καθημερινότητα»

Για την ανταπόκριση του κόσμου στα new media του ΠΑΟΚ: «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Το τουρνουά πήγε πολύ καλά, όπως και το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Την Τετάρτη ο Πέλκας πιθανότατα θα συμμετέχει σε ένα άλλο. Προσπαθούμε να είμαστε δραστήριοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό που γίνεται στο εξωτερικό όπου οι ομάδες δείχνουν παλαιότερα παιχνίδια. Στην Ελλάδα τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχουμε αλλιώς».

Για το αν αισθάνονται πιο σίγουροι που δεν είναι στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών: «Σίγουρα. Είναι κάτι ρεαλιστικό. Όταν έχεις δοκιμάσει και έχεις στηρίξει μια λύση μπορείς να αισθάνεσαι πιο σίγουρος. Εμείς έχουμε το PAOK TV και επενδύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε τηλεοπτική στέγη, δεν είμαστε σαν κάποιες άλλες ομάδες που είναι άστεγες επειδή λήγουν τα συμβόλαια τους. Σίγουρα όταν βγούμε από τα σπίτια μας, θα έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιον θα πάει σε μια καφετέρια ή σε ένα γήπεδο. Αυτό αλλάζει λίγο το μοτίβο. Η κατάσταση αυτή μας έκανε να εξοικειωθούμε με την τεχνολογία. Το PAOK TV είναι μια ιντερνετική πλατφόρμα και θα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο πλέον. Είναι θετικό για εμάς λοιπόν που ο κόσμος έχει εξοικειωθεί».

Για την επιρροή του κορωνοϊού στην αγορά: «Νομίζω όλη η αγορά θα επηρεαστεί, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μια άτυπη βαριά βιομηχανία. Φυσικά και θα πληγεί. Η Super League έχει αναθέσει σε μια εταιρεία να ελέγξει τον αντίκτυπο της κατάστασης. Τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι πιο δύσκολα για όλους».

Για τα γενέθλια και το πώς θα γιορταστούν: «Νομίζω θα το ζήσει ο καθένας με το δικό του τρόπο. Φέτος τα γενέθλια συμπίπτουν με την 21η Απριλίου, που συμπληρώνεται ένας χρόνος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα παρουσιαστεί η περσινή πορεία για να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να χαμογελάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα του. Τα περσινά γενέθλια ήταν μαγικά. Εκείνο το διήμερο ήταν μαγικό. Η πόλη το έζησε έντονα. Το περσινό είναι δύσκολο να ξεπεραστεί φέτος αλλά μπορούμε του χρόνου να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο ή κάτι καλύτερο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας