Με ιδιωτικά τζετ έφυγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως είναι γνωστό, πήραν δεκαπενθήμερη άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς και οι ξένοι έφυγαν από την Ελλάδα με ιδιωτικά τζετ.

Με ιδιωτικά τζετ έφυγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού αγωνιστική δραστηριότητα τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου δεν θα υπάρχει. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν άδεια 15 ημερών από τον Πορτογάλο προπονητή και αναμένεται να επιστρέψουν στις 26 Απριλίου σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.

Βέβαια αυτό δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις με τον κορονοϊό. Αρκετοί από τους ξένους ποδοσφαιριστές πίεσαν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, αλλά η απόφαση πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα.

Έτσι αρκετοί από τους ξένους ποδοσφαιριστές έφυγαν από την Ελλάδα. Ήδη μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό αναρωτιούνται αν οι παίκτες έφυγαν με άδεια. Πράγματι τους έχει δοθεί δεκαπενθήμερη άδεια από τον Μαρτίνς και κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ», έφυγαν με ιδιωτικά αεροπλάνα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Συγκεκριμένα οι Σα, Σεμέδο, Γκασπάρ, Χασάν και Καφού πήγαν στην Πορτογαλία με λίαρ τζετ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη ο Μορ.

Από την Ελλάδα ωστόσο δεν έφυγαν όλοι οι ξένοι. Συγκεκριμένα ο Βαλμπουενά παραμένει στη χώρα μας και συνεχίζει το πρόγραμμά του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Αφρικανούς.