Αιχμές για Λάζαρο ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για να μοιράσει το πριμ στους παίκτες και να τους μιλήσει με «καρφιά» και για τον Χριστοδουλόπουλο. 

Αιχμές για Λάζαρο ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και να τους μοιράσει το πριμ και να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, στο λόγο προς τους παίκτες άφησε αιχμές για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτη επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο.

Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές. Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε.

Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ