Σαν σήμερα το μοναδικό χατ τρικ του Χατζηπαναγή στην Α΄ Εθνική

Σαν σήμερα ο Βασίλης Χατζηπαναγής σημείωσε το μοναδικό του χατ τρικ στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εθνικό.

Σαν σήμερα το μοναδικό χατ τρικ του Χατζηπαναγή στην Α΄ Εθνική

Αναλυτικά:

1966: Η Προοδευτική δίνει μάχη παραμονής και πηγαίνει στην Τούμπα να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Η ομάδα του Θανάση Σούλη φεύγει με 2-2 (40’ σουτ, 67’ κεφαλιά Χαραλαμπίδης - 58’ κεφαλιά Φραντζής, 64’ σουτ Τσαχουρίδης), που στο τέλος αποδεικνύεται πολύτιμο και την οδηγεί σε παραμονή στην κατηγορία, μετά από μπαράζ τριπλής ισοβαθμίας με Παναιγιάλειο και Πανσερραϊκό.

1976: Όγδοος στη βαθμολογία ο Ηρακλής, υποδέχεται τον Εθνικό, ομάδα που έχει καλή άμυνα, αν και στο τελευταίο του παιχνίδι δέχτηκε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καταιγιστική και με τον Βασίλη Χατζηπαναγή να πετυχαίνει το μοναδικό χατ τρικ στην καριέρα του στην Α’ Εθνική, νικά με 6-1 (25’ σουτ Τουμπόγλου, 34’ σουτ, 82’ πέναλτι, 85’ σουτ Χατζηπαναγής, 44’ σουτ Ποντίκης, 66’ σουτ Πανταζής - 80’ πέναλτι Φυλακούρης).

1982: Ο Ηρακλής δεν έχει κάνει νίκη εκτός έδρας στη σεζόν και πηγαίνει στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ ψάχνει ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα και με τέσσερα γκολ, όλα από Κατερινιώτες παίκτες της, επικρατεί με 4-0 (30’ κόρνερ, 81’ σουτ Παπαϊωάννου, 35’ κεφαλιά Ξανθόπουλος, 76’ σουτ Καλαμπάκας).

2010: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή στο «Σπύρος Λούης», θέλοντας μια νίκη για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Έτσι πάνω από 50 χιλιάδες κόσμος έχει συγκεντρωθεί για να πανηγυρίσει και ο Τζιμπρίλ Σισέ θα τους δώσει την ευκαιρία, πριν προλάβουν να καθίσουν στις θέσεις τους. Ανοίγει το σκορ στο πρώτο μόλις λεπτό, για να νικήσει ο Παναθηναϊκός με 2-0 (1’ σουτ Σισέ, 45’ σουτ Νίνης), και να επιστρέψει στους τίτλους μετά από έξι χρόνια.

Πηγή: Super League