Καρέρα: «Πήρα πολλά από τον Κόντε»

Για τη θητεία του στη Γιουβέντους και τη συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε, μίλησε σε νέα συνέντευξη ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα

Καρέρα: «Πήρα πολλά από τον Κόντε»

Ο Μάσιμο Καρέρα παραχώρησε νέα συνέντευξη στην Ιταλία και μίλησε για τη σχέση του με τον Αντόνιο Κόντε και φυσικά τη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε live στο κανάλι του Juventus Divanum με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Γιουβέντους. Ο Καρέρα μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την περίοδο που βρισκόταν στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «μπιακονέρι», τονίζοντας πως αυτό που επεδίωξαν ήταν να επαναφέρουν στη Γιούβε τη νοοτροπία του νικητή, κάτι που αποτελεί αποκλειστικό σκοπό σε έναν τέτοιο σύλλογο.

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

«Με τον Κόντε μιλάμε συχνά, περισσότερο όμως για τη ζωή παρά για το ποδόσφαιρο. Πήρα πολλά από αυτόν, μεγαλώσαμε πρώτα με τον Τραπατόνι και έπειτα με τον Λίπι. Καταλάβαμε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται προσπάθεια, θυσία και προπόνηση. Με τον Αντόνιο και τον Άντζελο δεν είχαμε ζήλια μεταξύ μας και όλοι εργαστήκαμε με ένα μοναδικό σκοπό. Να κάνουμε τη Γιουβέντους να νικάει.

Όταν είσαι στη Γιουβέντους ξέρεις σε ποιον σύλλογο βρίσκεσαι. Πάντα πρέπει να νικάς, όταν έρχεσαι δεύτερος καταλαβαίνεις ότι απέτυχες. Στην αρχή οι οπαδοί ήταν λίγο στενοχωρημένοι, εκείνα τα χρόνια είχαμε επιτυχίες στην Ευρώπη όμως και προσπαθήσαμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα», ανέφερε.

«Ναι, όλοι ονειρεύονται να προπονήσουν τη Γιουβέντους. Και εγώ επίσης», ενώ σε άλλη ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν θα υπήρχαν πιθανότητες το όνομά του να… παίξει το ερχόμενο καλοκαίρι για τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας» απάντησε σε ερώτημα για το αν θα ήθελε να κοουτσάρει τη Γιουβέντους στο μέλλον.

Επίσης, ο Καρέρα υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί ψευδαίσθηση που από τη μεριά του δεν υπάρχει: «Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσα να προσελκύσω τη Γιουβέντους. Από τη μεριά μου δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις», σχολίασε ο Καρέρα, ο οποίος άλλωστε έχει τονίσει αρκετές φορές πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, έχοντας μεταφέρει στην Ένωση ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όπως ορίζεται φυσικά και από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει από τον περασμένο Δεκέμβρη ως το καλοκαίρι του 2021.