Γκολ για ιερό σκοπό από τους Βετεράνους

Οι παλαίμαχοι Ολυμπιακού νίκησαν 4-1 τους παλιούς παίκτες του ΑΟ Χαλκίδας στο γήπεδο του Βασιλικού.

Γκολ για ιερό σκοπό από τους Βετεράνους

Για πολλοστή φορά μέσα στα 35 χρόνια που δραστηριοποιούνται, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού πρόσφεραν απλόχερα αυτό που αναζητά όλος ο κόσμος. Χαμόγελο, βοήθεια, ανακούφιση και φυσικά γκολ και θέαμα.

Ύστερα από τον ωραίο φιλανθρωπικό αγώνα που συμμετείχαν πριν από δύο εβδομάδες στο Αλιβέρι, βρέθηκαν ξανά στην Εύβοια. Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν στο γήπεδο του Λήλαντα Βασιλικού και εξαιτίας τους δημιουργήθηκε ξανά μια πανέμορφη, ανθρώπινη γιορτή. Συναντήθηκαν με παλαίμαχους του ΑΟ Χαλκίδας για να ενισχύσουν την πολύτεκνη οικογένεια του Γιάννη Μαρίνου, παλιού ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Και όλα πήγαν καλά, κάτι που συνέβαλε το έντονο στοιχείο των φιλάθλων της περιοχής που έσπευσε κατά εκατοντάδες στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης η ενισχυμένη με τους Γιώργο Κοκολάκη, Θοδωρή Παχατουρίδη, Πέτρο Ξναθόπουλο και Βαγγέλη Καλογερόπουλο μεταξύ άλλων ομάδα του Ολυμπιακού δεν άφησε πολλά περιθώρια συζητήσεων για την υπόθεση νίκη. Τρία γκολ έβαλε ο Φώτης Καλαμάρας, ένα ο Γιάννης Σιδέρης και τελικό σκορ ήταν 4-1. Για τους Χαλκιδείς βρήκε δίχτυα ο Κουλούρης.

Για τον ΑΟ Χαλκίδας αγωνίστηκαν οι Μπόκαρης, Σ. Λάμπρου, Ντανέλης, Αυλωνίτης, Φαράντος, Μυστριώτης, Μπέτσας, Ταυταρίδης, Αναγνώστουμ, Κεραμυδάς, Κουλούρης, Σκόνδρας, Παύλου, Δεληγιάννης, Τσόκας, Καρατζάς, Κοτρότζος, Λύκος, Ρόγκας, Παϊραμίδης, Παπαδημητρίου, Φαράκος, Παπαβρυσόπουλος, Τόγιας, Σταματίου, Γ. Λάμπρου, Κορώνης.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Συρίγος, Αρζένης, Κοκολάκης, Σιδέρης, Παχατουρίδης, Καλαμάρας, Καλύκας, Λουτσιάνο, Μπονόβας, Ξανθόπουλος. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Ρούσος, Μαντάζης, Κτενάς, Κωττάκης, Γαϊτανάρος, Βασιλειάδης, Δαμιανίδης, Βέλλιος, Καλτσάς, Κουμαριάς, Καλύβας, Καλογερόπουλος.

Διαιτητές: Μαρίνος, Τόγκας, Ιωάννου.

* Χρέη τεχνικού εκτέλεσε ο Χρήστος Καλτσάς και φυσιοθεραπευτή ο Τόλης Κρεούζος.

* Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Σωτήρης Γκαβέζος, Κασελίμης, Σούλης Παπάς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Χαλκίδα.

* Με το πούλμαν της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού μετέβησαν οι «ερυθρόλευκοι» παλαίμαχοι. Χειροκροτήθηκαν τόσο κατά την αποβίβασή τους όσο και με την είσοδό τους στο γήπεδο.

* Παρών στο γεγονός ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιώργος Ψαθάς.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι δύο Σύνδεσμοι βετεράνων αντάλλαξαν τρόπαια και μετάλλια.