Σουντανί από το Ζάγκρεμπ: «Στον Ολυμπιακό με εμπιστεύονται...» (vid)

Ο Χιλάλ Σουντανί, που παραμένει αποκλεισμένος στο Ζάγκρεμπ, μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Σουντανί από το Ζάγκρεμπ: «Στον Ολυμπιακό με εμπιστεύονται...» (vid)

Ο Χιλάλ Σουντανί παραμένει αποκλεισμένος στο Ζάγκρεμπ λόγω των μέτρων στον περιορισμό των μετακινήσεως εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστού στο γόνατο τον Φεβρουάριο, ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης που του δόθηκε στην Κροατία.

Ο Σουντανί μίλησε στο Sportsky Novosti για την περιπέτειά του αυτή, που ξεκίνησε όταν πήγε να επισκεφθεί συγγενείς στο Ζάγκρεμπ λίγο πριν τεθούν σε ισχύ τα μέτρα για τον κορονοϊό.

«Ήρθα να επισκεφθώ τον αδελφό μου Σαμίρ και την οικογένειά του και αποκλείστηκα! Δεν μπορούσα πλέον να επιστρέψω στην Αθήνα. Έχω ένα πρόγραμμα κι εργάζομαι, κάνω συνεχώς αποκατάσταση. Είμαι καλά εδώ με τον αδελφό μου, τη σύζυγό του και δύο από τα παιδιά τους. Έχω όλα όσα χρειάζομαι για να προπονούμαι στο σπίτι», είπε ο Σουντανί.

Ολυμπιακός: Η σκληρή προπόνηση του Σουντανί (vid)

Και συνέχισε: «Όλοι στο κλαμπ έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα, οι άνθρωποι με εμπιστεύονται, καταλαβαίνουν την κατάσταση. Ξέρουν ότι προπονούμαι, μιλώ όλη την ώρα και είμαι σε επαφή με τον γιατρό του Ολυμπιακού. Του λέω ό,τι κάνω, πώς προχωράω, μου δίνει συμβουλές, όλα είναι ωραία».

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο με την προπόνηση του Σουντανί στο Ζάγκρεμπ που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον λογαριασμό της στο instagram: