Ντομίνγκες: «Παρακολουθώ και τώρα ποδοσφαιριστές»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως ακόμη και τώρα που τα πράγματα έχουν ζορίσει για όλους εκείνος συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του.

Ντομίνγκες: «Παρακολουθώ και τώρα ποδοσφαιριστές»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες πρόσφερε στον Ολυμπιακό και δέθηκε με την ομάδα του Πειραιά. Ακόμα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έμεινε στο μεγάλο λιμάνι προσφέροντας τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

Ο Τσόρι έχει ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών και τσεκάρει ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Παραχώρησε συνέντευξη στο TNT Sports και αναφέρθηκε στην εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά και στο πως κάνει τη δουλειά του με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πότε τον κολλάς και πότε όχι», ανέφερε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

«Ταξίδευα πολύ διότι κάνω σκάουτινγκ παικτών για τον Ολυμπιακό. Πλέον μπορώ να το κάνω και από το σπίτι, δίχως να βγαίνω έξω. Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές συνεχώς και προσπαθώ να δω τι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι πως με τρία αγόρια στο σπίτι μου δεν βαριέμαι ποτέ», είπε ο σκάουτ του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας ο Αργεντινός άσος έκανε έναν μίνι απολογισμό της καριέρας του τονίζοντας: «Όταν υπήρχαν εμπόδια ήταν η στιγμή για να αποχωρήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα πέτυχα ως ποδοσφαιριστής. Πήρα αποφάσεις που με έκαναν χαρούμενο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας