«Κλώτσησαν» οι ξένοι στον Παναθηναϊκό για τον διακανονισμό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις δόσεις συμβολαίων που θα εξοφλήσει η ΠΑΕ αλλά ξέχασε τη δόση του Μαΐου.

«Κλώτσησαν» οι ξένοι στον Παναθηναϊκό για τον διακανονισμό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε το απόγευμα στην προπόνηση και πρότεινε στους παίκτες να τους δοθεί: την Πέμπτη το 50% των δόσεων Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου και η εξόφληση του Φεβρουαρίου να γίνει στις 10 Ιουνίου.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

Το υπόλοιπο 50%, με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».

Οι ξένοι αντέδρασαν στην κίνηση της ΠΑΕ να δώσει επιταγές και αρκετοί δεν τις δέχθηκαν λέγοντας πως τους κοροϊδεύουν, καθώς τους ζητήθηκε να υπογράψουν ότι έχουν εξοφληθεί τη δόση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου έτσι ώστε να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ