Οι ζωγραφιές των παιδιών των παικτών του Αστέρα Τρίπολης (pic)

Μένουνε σπίτι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και περνούν πάρα πολλές ώρες με τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά τα παιδιά τους. Αρκετές από τις ζωγραφιές των μικρών, αναρτήθηκαν σήμερα Κυριακή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.  

Οι ζωγραφιές των παιδιών των παικτών του Αστέρα Τρίπολης (pic)

Μένουνε σπίτι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης και φυσικά περνούν πάρα πολλές ώρες με τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά τα παιδιά τους.

Μάλιστα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έστειλε σήμερα με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα, ένα ιδιαίτερα μήνυμα, με τις ζωγραφιές των παιδιών των ποδοσφαιριστών της ομάδας!

Η Αρκαδική ΠΑΕ μοιράστηκε τις ζωγραφιές και τις χειροτεχνίες των παιδιών, προσφέροντας χαμόγελα και ελπίδα μέσα σε αυτές τις δύσκολες ώρες για όλο τον πλανήτη.

«Τα παιδιά αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα είναι εκείνα που δίνουν έμπνευση, που μας γεμίζουν με ελπίδα και που σκορπούν με αυθεντικότητα τις σκέψεις τους. Τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ, λοιπόν, ζωγραφίζουν!

Δείτε τις ξεχωριστές ζωγραφιές που δημιούργησαν τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των εργαζόμενων του ΑΣΤΕΡΑ. Με τα πιο όμορφα και αγνά μηνύματα, με τις στιγμές τους μέσα στο σπίτι, με τις πιο βαθιές σκέψεις τους, αλλά και με αυθορμητισμό.

Όλες οι ζωγραφιές είναι πανέμορφες και όλες χαρίζουν χαμόγελα και ελπίδα. Μένουμε σπίτι! Μένουμε ασφαλείς! Μένουμε πάντα παιδιά!» αναφέρει το μήνυμα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.