Ο Χιλιανός Μπρίαν Ραμπέγιο του Ατρόμητου καλεί τους συμπατριώτες του να αντισταθούν! (vid)

Στην πατρίδα μας παραμένει ο Χιλιανός άσος του Ατρόμητου Μπρίαν Ραμπέγιο, ο οποίος αγωνιά με τη σειρά του για τους δικούς του ανθρώπους στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο Χιλιανός Μπρίαν Ραμπέγιο του Ατρόμητου καλεί τους συμπατριώτες του να αντισταθούν! (vid)

Στην πατρίδα μας παραμένει ο Χιλιανός άσος του Ατρόμητου Μπρίαν Ραμπέγιο, ο οποίος αγωνιά με τη σειρά του για τους δικούς του ανθρώπους.

Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο όπου καλεί τους συμπατριώτες του να παλέψουν τον κορονοϊό και στο τέλος θα βγουν νικητές.

Μάλιστα υπάρχουν στιγμιότυπα από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος όπου η Χιλή τα έχει καταφέρει, έχει σταθεί στα πόδια της. Ο Μπρίαν Ραμπέγιο καλεί τους συμπατριώτες του να κάνουν το ίδιο με ένα βίντεο που έχει κάνει το γύρω της χώρας του και όχι μόνο αυτές τις μέρες.

Ο Μπρίαν Ραμπέγιο αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Χιλιάνος εξτρέμ περιμένει εξελίξεις αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πριν από λίγο καιρό έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του, τη Χιλή για το πως κυλούν οι μέρες στη χώρα μας, για τη διακοπή λόγω του κορονοϊού με τον Ραμπέγιο να αγωνιά κι αυτός με τη σειρά του για την επόμενη μέρα.

«Όλοι μας ανησυχούμε για το ζήτημα του κορονοϊού. Εδώ το πρωτάθλημα έχει διακοπεί. Θα μας πουν περισσότερα νέα από την ομάδα και περιμένουμε το πότε θα προπονηθούμε και πάλι.

Είμαι σπίτι. Βλέπω ταινίες και προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον από τους συμπαίκτες μου ή τους δικούς μου ανθρώπους.

Η αλήθεια είναι πως το ζήτημα είναι πολύπλοκο και γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο. Έτσι πρέπει όλοι να είμαστε μαζί για να βοηθήσουμε έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν.

Πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις και να ακολουθήσουμε τους κανόνες ασφαλείας που υποδεικνύονται έτσι ώστε να μην συνεχίσει να αυξάνονται τα κρούσματα. Εδώ τα σχολεία, τα καταστήματα έχουν κλείσει.

Αυτά είναι μέτρα προφύλαξης και πρέπει να τα ακολουθήσουμε. Έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία από όλους μας για να ακολουθηθούν οι οδηγίες και να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα».