Χριστοδουλόπουλος: «Κλεφτές» ματιές Κύπριων σε Λάζαρο

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ενόψει της νέας σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά στην Κύπρο ήδη τον... λιγουρεύονται.  

Χριστοδουλόπουλος: «Κλεφτές» ματιές Κύπριων σε Λάζαρο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, μπήκε φουριόζος την περσινή σεζόν, αλλά στάθηκε αρκετά άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη 13 μήνες νωρίτερα.

Πάλεψε, γύρισε, έπαιξε ποδόσφαιρο, όμως από κάποιο σημείο και μετά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν του έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής, παρότι ήταν απόλυτα υγιής. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα σενάρια ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό, εφόσον ο Μαρτίνς παραμείνει στο λιμάνι.

Αναμένεται πάντως να γίνει κάποια στιγμή μία συζήτηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάζαρο για να δουν αν θα πορευτούν μαζί ή όχι. Στο λιμάνι αναγνωρίζουν ότι είναι ένα δικό τους παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που αγαπάει τον σύλλογο και σίγουρα οι ατυχίες έπαιξαν τον ρόλο τους για να μην έχει τη θέση που ονειρευόταν. Συν τοις άλλοις και ο Μαρτίνς πορεύτηκε με κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και κανείς δεν μπορεί να τον ψέξει ότι δεν του βγήκαν οι επιλογές. Επιτυχημένος κρίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός στο 100% και όποιος το αμφισβητεί αυτό είναι τουλάχιστον εμπαθής.

Η κατάσταση λοιπόν με τον Χριστοδουλόπουλο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Πάντως ήδη στην Κύπρο ακούγεται ότι υπάρχουν δύο ομάδες (ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού) που ερίζουν για την απόκτησή του. Ξέρουν όμως και εκείνες πολύ καλά ότι θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ολυμπιακό.