Aλαλούμ με Κουγιατέ, Ολυμπιακό και... Νότιγχαμ

Στην Αγγλία προέκυψαν κάποια σενάρια που ήθελαν τον Κουγιατέ να απασχολεί τη Νότιγχαμ και όχι τον Ολυμπιακό, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Aλαλούμ με Κουγιατέ, Ολυμπιακό και... Νότιγχαμ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ένας παίκτης που απασχολεί τη Νότιγχαμ να εμπλέκεται ξαφνικά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ή το ανάποδο. Μεταξύ άλλων, προκαλείται αλαλούμ ακόμα και με κάποιους παίκτες που έχει κλείσει η Νότιγχαμ και ξαφνικά τους βλέπουμε στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» να περνούν από ιατρικές εξετάσεις!

Εκεί αμέσως δημιουργείται η εντύπωση ότι ο παίκτης ήρθε για τον Ολυμπιακό, παρότι τυπικά ανήκει στη Νότιγχαμ. Αυτό που ισχύει είναι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της Φόρεστ έχουν έρθει στην Ελλάδα για να περάσουν από ιατρικά από τον γιατρό Χρήστο Θέο και το επιτελείο του. Δεν έρχονται δηλαδή για να ενσωματωθούν στους Πειραιώτες.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Επειδή τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες επικρατεί ένα σενάριο στην Αγγλία ότι ο θηριώδης στόπερ Κίκι Κουγιατέ της Τρουά δεν προορίζεται για τον Ολυμπιακό αλλά για τη Νότιγχαμ. Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Ο Κουγιατέ για την ώρα προορίζεται για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν καπαρώσει κατά κάποιο τρόπο. Αν θελήσουν δηλαδή να τον πάρουν, τότε η Τρουά πολύ δύσκολα θα τους σταθεί εμπόδιο. Αν θα έρθει τελικά ή όχι είναι κάτι άλλο, γιατί θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και με το τι θα γίνει με τον Παπέ Σισέ ή τον Ρούμπεν Σεμέδο, αν θα μείνουν δηλαδή του χρόνου στο λιμάνι.

Προς το παρόν δεν προορίζεται για τη Νότιγχαμ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή η «καραμπόλα» σε δύο-τρεις μήνες. Όλα είναι πιθανά. Ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό που ξεκαθαριζόταν και από το περιβάλλον της Τρουά είναι ότι ο Κουγιατέ ταιριάζει «ταμάμ» στο στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού και στον Πειραιά θέλει να τον πάει ο Φρανσουά Μοντέστο.

Oι Πορτογάλοι υποστήριζαν σήμερα (4/4) πως η ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για τον Κουγιατέ δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα η εφημερίδα «Α Bοla» έγραφε πως η Νότιγχαμ προτίθεται να δώσει 2.800.000 ευρώ για να πάρει το «ναι» από την Τρουά.