Έχει φτιάξει όνομα ο Μεριά στην Τουρκία

Ο Γιασίν Μεριά, παρότι δεν ξεκίνησε καλά στην Κασίμπασα, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξει ένα καλό όνομα στην Τουρκία. Δύσκολα πάντως η ομάδα της Πόλης θα κάνει χρήση της οψιόν των 5 εκατομμυρίων ευρώ.  

Έχει φτιάξει όνομα ο Μεριά στην Τουρκία

Ο Γιασίν Μεριά έφυγε κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου. Ίσως να... άργησε κιόλας μετά από εκείνη την γκάφα ολκής που έκανε στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο και είχε ως αποτέλεσμα να «καταδικάσει» τους Πειραιώτες. Ήταν μία γκάφα ως συνέχεια των επιπόλαιων λαθών που είχε κάνει και σε άλλα παιχνίδια.

Ο Τυνήσιος στόπερ πήγε δανεικός στην Κασίμπασα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπήκε οψιόν αγοράς 5 εκατομμυρίων ευρώ. Φαίνεται υπερβολικό το ποσό και -κακά τα ψέματα- πολύ δύσκολα θα μπορέσει η Κασίμπασα να το δώσει στον Ολυμπιακό.

Ο Μεριά δεν ξεκίνησε καλά με τη νέα του ομάδα και είχε και ένα αυτογκόλ σε μία πραγματικά άτυχη προσπάθεια, καθώς η μπάλα κόντραρε στα πόδια του και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Παρ' όλα αυτά, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για έναν στόπερ που αξίζει να προσεχθεί.

Με λίγα λόγια, ο Αφρικανός έφτιαξε το όνομά του, μολονότι αγωνίστηκε μόλις 1,5 μήνα στη γειτονική χώρα. Το όνομά του ήταν ήδη γνωστό από το περσινό καλοκαίρι, όταν είχε ακουστεί η Μπεσίκτας ως ενδιαφερόμενη, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να χάσει τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή πάντως στον Ολυμπιακό θα ήταν ένα δώρο εξ ουρανού αν βρισκόταν μια ομάδα να προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ, όση είναι δηλαδή η οψιόν στη συμφωνία με την Κασίμπασα. Και με λιγότερα πάντως, δεν θα έλεγαν «όχι» οι Πειραιώτες. Ο Μεριά έχει κλείσει τον κύκλο του στο λιμάνι και απ’ ό,τι φαίνεται κάνει «γκελ» στους Τούρκους.