ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ναι στη ματαίωση αλλά με δύο όρους»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (4/2), είπε «ναι» στη ματαίωση του πρωταθλήματος της Super League αλλά με προϋποθέσεις

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ναι στη ματαίωση αλλά με δύο όρους»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σύμφωνη στην απόφαση για ματαίωση του πρωταθλήματος της Super League στην τηλεδιάσκεψη που είχε η λίγκα την Πέμπτη (4/2), αλλά έθεσε δύο όρους.

Όπως τόνισαν οι «ασπρόμαυροι»: «Εφόσον δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί και η επόμενη χρονιά, μετά τη νέα προσωρινή αναβολή μπορούμε να συζητήσουμε την οριστική διακοπή, με δύο προϋποθέσεις:

1. Να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

2. Να γίνει ένα working group με τη συμμετοχή της πολιτείας και των αρμόδιων φορέων, όπου θα συζητηθούν οι επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας διακοπής και να γίνει συντονισμένη προσπάθεια για δέσμη μέτρων.

«Είναι μια ευκαιρία επανεκκίνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», υποστήριξε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος στη δευτερολογία του υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα παράξει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αφορά τη βαθμολογία, πριν την αποφασίσουμε. Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν. Πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια και να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Όμως κάθε πράγμα στην ώρα του».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε εκ νέου τις θέσεις της σε ό,τι αφορά το μέλλον του επαγγελματικού πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών με ταυτόχρονη κατάργηση των πλέι οφ και των πλέι άουτ.