Οι άνθρωποι κλειδιά των μεταγραφών του Ολυμπιακού

Η φημολογία φουντώνει όλο και περισσότερο όσον αφορά στις αγορές και τις πωλήσεις για τον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι οι δύο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές Πειραιωτών.

Οι άνθρωποι κλειδιά των μεταγραφών του Ολυμπιακού

Μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ομοσπονδίες-μέλη της εκείνο που προκύπτει είναι πως υπάρχει η διάθεση να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, αλλά θα δοθεί περιθώριο έως τον Ιούλιο για να γίνει αυτό.

Όλο και αναπτύσσονται περισσότερα μεταγραφικά σενάρια τα οποία αφορούν και σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες των Πειραιωτών που βρίσκονται σε πολιορκία από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αυτή την περίοδο τα πάντα είναι ρευστά γύρω από το μεταγραφικό παζάρι, όμως, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση από ευρωπαϊκούς συλλόγους να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού για ποδοσφαιριστές του. Είναι αρκετοί οι παίκτες που φέρονται να απασχολούν συλλόγους από την Ευρώπη, ενώ πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα και το όνομα του Κουγιατέ ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος για τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν δύο άξονες και δύο πρόσωπα που θα έχουν σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές των Πειραιωτών και αυτό το καλοκαίρι. Ο ένας είναι ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών έχει αποδείξει πως έχει… μάτι και έχει τις άκρες για να βρει "λαβράκια" που θα προσφέρουν στο σύλλογο. Παίκτες που θα εξελιχθούν και θα φέρουν και χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Ο Κορσικανός βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, αλλά η λίστα του έχει αρκετά ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Το άλλο πρόσωπο που επίσης έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικό την τελευταία διετία είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο σπουδαίος αυτός ατζέντης έχει αρκετή επιρροή στις μεταγραφές των Πειραιωτών την τελευταία διετία. Φυσικά κάτι τέτοιο θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι. Ο Μέντες θα έχει ρόλο και σε πιθανές πωλήσεις που θα γίνουν και αυτό αξίζει να το κρατήσουμε, διότι πολλοί παίκτες θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι. Επίσης ο Μέντες έχει αποδείξει πως έχει τη δυνατότητα να φέρει στην Ελλάδα σημαντικούς παίκτες.

Αυτά τα δύο πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα περιοριστούν μόνο στο μανατζερικό γραφείο του Μέντες ή στα "λαβράκια" του Μοντέστο.