Πώς λειτουργεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός εν μέσω κορονοϊού

Τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση απαιτούν την παραμονή στο σπίτι και αυτό φυσικά δεν άφησε ανεπηρέαστη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πώς λειτουργεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός εν μέσω κορονοϊού

Νέα ήθη και έθιμα έφερε στην καθημερινότητα μας ο κορονοϊός. Ένα από αυτά είναι φυσικά και η εργασία από το σπίτι. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν λάβει το συγκεκριμένο μέτρο και οι υπάλληλοι τους εργάζονται από το σπίτι. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της από την επόμενη μέρα του αγώνα με τη Γουλβς, δηλαδή τις 13 Μαρτίου ξεκίνησε την εργασία από το σπίτι. Ελάχιστοι πήγαν για στην πλατεία Αλεξάνδρας για 3-4 μέρες και στη συνέχεια και για εκείνους ίσχυσε το μέτρο της δουλειάς από το σπίτι.

Τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ανοιχτά, αλλά ελάχιστοι πατούν το πόδι τους. Δεν επιτρέπεται άλλωστε και ο συνωστισμός κι έτσι οι υπάλληλοι των Πειραιωτών παραμένουν σπίτια τους. Με τηλεργασία συνεχίζει να λειτουργεί ο σύλλογος και να… τρέχουν οι καθημερινές του ανάγκες. Άπαντες προσπαθούν όλες αυτές τις ημέρες από το πόστο τους να κάνουν ό,τι καλύτερο.

Με προσωπικό ασφαλείας δουλεύει και το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Κανείς δεν πατάει το πόδι του στο προπονητήριο του συλλόγου, αφού πλέον έχει απαγορευτεί να γυμνάζονται σε αθλητικά κέντρα. Κάπως έτσι άπαντες έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επιβάλλει ο κορονοϊός