Η συμβουλή του Ντάνιελ Κορέιρα στον Ζοσέ Σα - Που να... μην πάει

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα και το ενδιαφέρον ομάδων από Αγγλία και Ισπανία συνεχίζονται, ο Ντάνιελ Κορέιρα δίνει τη δική του συμβουλή στον Πορτογάλο πορτιέρε των Πειραιωτών.

Η συμβουλή του Ντάνιελ Κορέιρα στον Ζοσέ Σα - Που να... μην πάει

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα συνεχίζονται. Το όνομά του ακούγεται για ουκ ολίγες ομάδες σε Αγγλία και Ισπανία, κυρίως ωστόσο για την ώρα όλα είναι σενάρια.

Βέβαια ο Ντάνιελ Κορέιρα έδωσε τη δική του συμβουλή στον πορτιέρε των Πειραιωτών, Ζοσέ Σα και τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον της Ατλέτικο.

Ο άλλοτε προπονητής του στην Πόρτο, θεωρεί ότι αν φύγει από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να πάει κάπου που να παίζει κι αυτό δύσκολα θα συμβεί στη Μαδρίτη όπου ο Γιαν Όμπλακ είναι το νούμερο ένα τα τελευταία χρόνια.

«Ο Σα θα έφευγε από την ομάδα του μόνο για ένα πρότζεκτ που θα ήταν βασικός. Δεν έχει κανένα νόημα να πάει κάπου που δεν θα παίζει. Από την Πόρτο για αυτό ακριβώς έφυγε. Δεν έβλεπε κανένα νόημα στο να συνεχίσει εκεί.

Το να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για αναπληρωματικός θα είναι ένα βήμα πίσω από τον Ολυμπιακό που είναι. Στον Ολυμπιακό μπορεί και συνεχίζει ως βασικός.

Επίσης έχει βελτιωθεί πολύ και έχει γίνει ένας σχεδόν πλήρης γκολκίπερ. Ένας τερματοφύλακας με χαρακτηριστικά που μπορούν να τον οδηγήσουν και στην Πρέμιερ» τόνισε χαρακτηριστικά στη «Record» ο Πορτογάλος προπονητής τερματοφυλάκων, Ντάνιελ Κορέιρα.

Για την ώρα όλα επαναλαμβάνουμε πως είναι μόνο δημοσιεύματα και τίποτε περισσότερο, καθώς τόσο η πλευρά του Σα, όσο και ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τα περί Ατλέτικο Μαδρίτης.