Κρέσπο: «Δεν μπορεί να ακυρωθεί η σεζόν»

Ο Άνχελ Κρέσπο σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν γίνεται να ακυρωθεί η σεζόν και πως θα αναδειχτεί κανονικά πρωταθλητής με την υπάρχουσα βαθμολογία.

Κρέσπο: «Δεν μπορεί να ακυρωθεί η σεζόν»

Η σεζόν διακόπηκε βίαια και αυτό έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το τι θα γίνει και πιο θα είναι το τέλος της. Οι απόψεις διίστανται για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα και να μην υπάρξει καν πρωταθλητής. Επικρατεί η άποψη να αναδειχθεί πρωταθλητής επικυρώνοντας τη βαθμολογίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Γενικά είναι ένα θέμα που διχάζει, αλλά από την άλλη και η UEFA είναι ξεκάθαρη πως τον Ιούλιο θέλει να δηλωθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της. Αυτό για να συμβεί θα πρέπει φυσικά να υπάρξει και πρωταθλητής.

Ο μπακ του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο σε δηλώσεις του στο goal.com τόνισε πως δεν γίνεται να μην υπάρξουν πρωταθλητές στα πρωταθλήματα. Αναλυτικά ο άσος του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Προσωπικά πιστεύω ότι οι λίγκες, τα Κύπελλα και οτιδήποτε άλλο, όπως ακούω και από κάποιους προέδρους λιγκών, θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Σίγουρα η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ακυρωθεί χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή, ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν».