«Πόρτα» σε Ιταλούς ο Κουγιατέ, τον «ελέγχει» ο Ολυμπιακός

Κίκι Κουγιατέ τον οποίο φέρεται να έχει «καπαρώσει» ο Ολυμπιακός και να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του από την Τρουά, έφτασε κοντά στο να συνεχίσει στην Ιταλία τον χειμώνα.

«Πόρτα» σε Ιταλούς ο Κουγιατέ, τον «ελέγχει» ο Ολυμπιακός

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Μπουμπακάρ Κίκι Κουγιατέ, τον οποίο φέρεται να έχει «καπαρώσει» ο Ολυμπιακός και να ελέγχει την περίπτωσή του, έφτασε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Τρουά και να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Τρουά, Λουίς Ντε Σόουζα, στα «γραφεία» της γαλλικής ομάδας είχαν καταφθάσει προτάσεις από δύο ιταλικές ομάδες. Η μία φέρεται να ήταν η Σαμπντόρια.

Επίσης, ο Ντε Σόουζα υποστήριξε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από την Αγγλία. Η απάντηση που έδωσε, αφού πρώτα είχε μιλήσει και με τον ίδιο τον Κουγιατέ, ήταν ότι «δεν πρόκειται να πωληθεί ο παίκτης τον Γενάρη, θα το δούμε για το καλοκαίρι».

Ίσως με αυτόν τον τρόπο ήθελε ο αθλητικός διευθυντής της Τρουά να ανεβάσει κι άλλο την χρηματιστηριακή αξία του Αφρικανού αμυντικού, ο οποίος πλέον έχει φτάσει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το αναφέραμε εξ αρχής ότι δεν μοιάζει με τις περιπτώσεις των Παπέ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα που επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν ξόδεψε πάνω από μισό εκατομμύριο έκαστος για να τους κάνει δικούς του. Ο Κουγιατέ είναι πιο «τρανταχτό» όνομα πλέον στην Γαλλία από τους δύο Σενεγαλέζους και για αυτό το λόγο ήδη οι μετοχές του έχουν ήδη «εκτοξευτεί».

Στο μεταξύ, από το λιμάνι δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο όχι μόνο για τον Κουγιατέ, αλλά και για τον αριστερό μπακ της Αζαξιό, Ισμαέλ Ντιαλό. Στην Γαλλία πάντως το επαναλάμβαναν τις τελευταίες δύο ημέρες ότι οι δύο Αφρικανοί είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο των Πειραιωτών.